Experiența
Unirea
Transfer auto

Transferul partajat de la Aeroportul Iași la Hotel Unirea este o soluție sigură și convenabilă de transport de la aeroport la hotelul nostru din centrul orasului Iași și retur. Întrucât călătoriți împreună cu alți pasageri, plătiți doar pentru locul dumneavoastră și nu pentru întreaga mașină. Ora estimativă de plecare din/către aeroport depinde de sosirea/preluarea tuturor pasagerilor.

Rezervă

Transferul privat de la Aeroportul Iași la Hotel Unirea este un serviciu personalizat, în care vă bucurați de confortul exclusiv al unei mașini sau microbuz (în cazul grupurilor de max. 7 persoane), nu trebuie să așteptați sosirea sau preluarea altor pasageri și calatoriți direct către hotelul nostru.

Rezervă

Rent a car

Veniți la Iași pentru afaceri sau în vacanță?

Indiferent de motiv, prin partenerul nostru Travis Rent a Car vă putem oferi pentru închiriere o mașină sigură și confortabilă la un preț corect.

Rezervă

Vizitaţi celebrele mănăstiri pictate din Bucovina, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO şi aflaţi secretul unui produs tradiţional - ceramica neagră de Marginea.

Vizitaţi uimitoarele crame de la Cricova sau Mileştii Mici, degustaţi vin moldovenesc şi plimbaţi-vă prin oraşul Chişinău.

Evadați din aglomerația orașului pentru a vă bucura de liniștea dealurilor pitorești din apropierea Iașului. 

Descoperiţi farmecul celui mai important oraş din nord-estul României însoţit de un ghid local cu experienţă.