Experiența
Unirea

SĂLI DE CONFERINŢE ÎN CENTRUL IAŞULUI

DE LA WORKSHOPURI PÂNĂ LA CONFERINŢE DE AMPLOARE

Cunoscut drept cel mai mare hotel din regiunea Moldovei, Unirea Hotel & SPA este şi unul dintre cele mai mari şi apreciate centre de conferinţă din Iaşi, având 9 săli și o suprafață totală de 1005 mp.

Echipate cu tehnologie modernă şi Wi-Fi gratuit de mare viteză, sălile sunt adecvate pentru orice tip de evenimente. Mai mult, pentru că știm că fiecare detaliu contează, echipa hotelului stă la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi consiliere în organizare de evenimente în Iași.

  • 10 săli
  • 4 - 280 locuri
  • 1005 mp
  • Wi-Fi gratuit
  • Sonorizare
  • Videoproiector
  • Consultanță
Rezervă o sală
Săli de conferință

Format prin unirea sălilor Cuza și Cocktail, Centrul Cuza permite organizarea conferințelor și a evenimentelor de mare anvergură.

Oferă confortul și logistica necesare organizării de evenimente de pâ la 200 de participanți. Situată la parterul Unirea Hotel & SPA.

Sala Cocktail, cu o capacitate de până la 60 de persoane, este suportul potrivit pentru evenimente profesionale.

Sala Vega este situată în incinta Unirea Hotel & SPA, la Mezanin, având o suprafață de 100 mp și o capacitate de 100 de locuri.

Situat la primul nivel în cadrul Unirea Hotel & Spa Iași, Salonul Mezanin se remarcă printr-o atmosferă intimă.

Sala Orion este situată în incinta Unirea Hotel & SPA, la Mezanin, și are o suprafață de 53 mp și 50 de locuri.

Sala Clio este situată în incinta Unirea Hotel & SPA, la Mezanin, și are o suprafață de 30 mp și o capacitate de 30 de locuri.

Sala Training este situată în clădirea alăturată de Unirea Hotel & SPA. Capacitatea este de 60 persoane, dotările incluse, accesul ușor.

Sala Sedințe este situată în clădirea alăturată de Unirea Hotel & SPA Iași, fiind un spațiu perfect pentru întâlniri de afaceri.