POLITICĂ DE PROTECȚIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Dragi oaspeți,

 

Unirea Hotel&SPA  face tot posibilul să ofere produse, servicii și experiențe extraordinare tuturor clienților nostri. Ne bucurăm că sunteți oaspetele nostru și prețuim loialitatea dvs. Suntem conștienți de faptul că, în zilele noastre, confidențialitatea reprezintă un aspect important si tocmai din acest motiv, am dezvoltat această Politica. Explicam in acest fel practicile noastre cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. prin intermediul acestui site, prin comunicări scrise sau verbale cu noi, atunci când beneficiati de produsele si serviciile Unirea Hotel&SPA.

Suntem  preocupați de a vă garanta protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal, în conformitate cu normele și principiile Regulamentului (UE) nr 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Datele cu caracter personal înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană fizica identificabilă este o persoană care poate fi identificata, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice,economice, culturale sau sociale.

Această „Politică” se referă la datele personale ale clienților noștri, ale partenerilor de afaceri, ale altor persoane care intră în contact cu noi sau care vizitează locațiile noastre, angajați sau persoane aflate în proces de angajare, colaboratori etc. și se aplică datelor cu caracter personal colectate prin: e-mail, direct la recepție, formulare diverse, CV-uri, înregistrări video, web-site, social media. În scopul desfășurării activității, S.C. Complex Hotelier Unirea S.A. poate colecta, prelucra și stoca anumite date cu caracter personal, necesare din punct de vedere legal, pentru încheierea unui contract sau din interes legitim. Aceste date pot fi, dar nu se limitează la: nume, prenume, cetățenie, tara si localitatea de domiciliu, telefon, adresa de e-mail, imagini video, fotografii, etc.

Politica de protecție a datelor cu caracter personal descrie :

De asemenea, dorim să vă facem cunoscute măsurile pe care le luăm pentru a garanta protectia datelor dumneavoastră cu caracter personal, precum și modul în care ne puteți contacta în chestiuni legate de protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Identitatea si datele de contact ale S.C. Complex Hotelier Unirea S.A. in calitate de operator de date personale

S.C. COMPLEX HOTELIER UNIREA S.A.

Sediul social : Piața Unirii, nr. 5, Iași, România, cod postal 700056

Numar de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului : J/22/89/1998

Cod unic de inregistrare : C.U.I. RO10164493

Capital social subscris: 2.650.000,00 RON integral vărsat

T: 0232 – 20 50 00 | F: 0232 – 20 50 26

E: rezervari@hotelunirea.ro | W: www.hotelunirea.ro

Certificat de clasificare: nr. 2617/162

Înregistrare ANSPDCP: nr. 17875 și nr. 17876

Datele de contact ale responsabilului cu  protectia datelor: dataprotection@hotelunirea.ro.

Datele personale pe care le colectăm:

Când vizitați website-urile noastre, chiar dacă nu efectuați o rezervare sau nu comandati un produs/serviciu, este posibil să colectăm anumite date personale, cum ar fi adresa IP, browser-ul pe care îl utilizați și informații despre sistemul de operare, versiunea aplicației, setările de limbă și paginile care v-au fost arătate. Dacă utilizați un dispozitiv mobil, este posibil să colectăm, de asemenea, date care identifică dispozitivul mobil, setările și caracteristicile specifice dispozitivului și detaliile privind latitudinea și longitudinea. Când efectuați o rezervare, sistemul nostru înregistrează prin ce mijloace și de pe care website-uri ați făcut rezervarea. Dacă aceste date vă pot identifica ca persoană fizică, aceste date sunt considerate date personale care fac obiectul prezentei Politici de protectie a datelor cu caracter personal. Puteți alege oricând ce date personale (dacă există) doriți să furnizați.

SCOPUL PENTRU CARE COLECTĂM ȘI MODUL ÎN CARE FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

S.C. Complex Hotelier Unirea S.A. colectează date în următoarele cazuri:

1. Dacă sunteți un client sau un potențial client al Hotelului:

Avem obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

1.1.  Pentru a vă oferi serviciile noastre

Vă solicităm date pentru:

- a vă putea rezerva camere, a obtine confirmarea rezervarii și a altor servicii în hotelul nostru;

 - a vă putea rezerva mese in cadrul restaurantulului sau programari la SPA, a obtine confirmarea rezervarii și a altor servicii în hotelul nostru;

- este posibil sa trebuiasca sa raspundem si sa rezolvam cererile pe care le-ati transmis;

Pentru scopurile mai sus mentionate vă cerem consimțământul/acordul și vă solicităm numarul de telefon si adresa de poștă electronică, în mod expres; avem ca temei al prelucrării interesul nostru legitim.

Vă solicităm date pentru:

- a vă putea caza în hotelul nostru; prelucrarea datelor cu caracter personal se face, în acest caz, în baza unei obligații legale;

- a deveni abonat al Centrului Unirea SPA, având ca temei de prelucrare interesul legitim al hotelului, precum și executarea unui contract;

- a rezerva o locatie, in vederea organizarii unui eveniment, având ca temei de prelucrare interesul legitim al hotelului, precum și executarea unui contract.

 

1.2.  Pentru a comunica cu dumneavoastră inainte, in timpul si dupa sejurul dumneavoastra

Este important pentru noi să putem comunica cu dumneavoastră în scopuri variate, cum ar fi acela de a afla care sunt opiniile dumneavoastră asupra serviciilor noastre, acela de a soluționa diverse sesizări ale dumneavoastră sau acela de a vă putea oferi servicii personalizate, oferite în timp util, în format electronic sau telefonic.

 

1.3.   Respectarea obligațiilor legale

În anumite situații vă putem solicita unele date cu caracter personal în temeiul unei obligații legale, impuse de legislația în vigoare.

 

1.4.  Trimiterea de informări (newsletter)

Vă solicităm date pentru a vă trimite informări comerciale/newslettere, în format electronic. Pentru acest lucru vă cerem consimțământul/acordul și vă solicităm adresa de poștă electronică, în mod expres; avem ca temei al prelucrării interesul nostru legitim.

Vă puteți retrage oricând consimțământul, exprimând astfel opțiunea dumneavoastră de a nu mai primi newsletter-ul nostru în viitor, făcând click pe „dezabonare" atunci când primiți e-mailul respectiv.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dumneavoastră sunt numele si prenumele, numarul de telefon, adresa/domiciliul, adresa de poștă electronică, precum și alte date personale pe care ni le puteți furniza direct.

 

1.5 Analiza, imbunatatire si cercetare

Utilizam datele personale pentru a efectua sondaje de piata si analize in vederea imbunatatirii serviciilor noastre. Este posibil sa implicam o terta parte sa faca acest lucru in numele nostru. Putem dezvalui rezultatele unor astfel de cercetari, inclusiv unor terte parti, in forma anonima agreata. Utilizam datele dumneavoastra in scopuri analitice, pentru a ne imbunatati serviciile, pentru a imbunatati experienta utilizatorilor si pentru a imbunatati functionalitatea si calitatea serviciilor noastre online.

Pentru acest lucru vă cerem consimțământul și vă solicităm numarul de telefon si adresa de poștă electronică, în mod expres; avem ca temei al prelucrării interesul nostru legitim.

 

1.6 Securitatea, detectarea si prevenirea fraudei

Utilizam informatii, care pot include date cu caracter personal, pentru a preveni frauda si alte activitati ilegale sau care incalca drepturile persoanelor fizice. De asemenea, folosim aceste informatii pentru a investiga si detecta frauda. Putem utiliza datele personale pentru evaluarea riscurilor si pentru scopuri de securitate, inclusiv autentificarea utilizatorilor. In acest scop, datele cu caracter personal pot fi comunicate unor terte parti, cum ar fi autoritatile publice , conform reglementarilor aplicabile in vigoare.

 

1.7 Motive juridice

In acest scop trebuie sa utilizam informatiile furnizate, care pot include date cu caracter personal, pentru a rezolva disputele juridice sau reclamatiile, pentru investigatiile si respectarea reglementarilor, pentru a pune in aplicare un acord sau pentru a confirma solicitarile din partea organelor de drept, in masura in care acest lucru este prevazut de lege.

 

2.  Dacă sunteți un angajat sau un alt tip de colaborator

2.1.  Pentru a intra în relații contractuale cu noi (Contract Individual de Muncă,  activitate de zilier etc.)

Vă solicităm datele impuse de lege pentru a încheia contracte de muncă cu noi, în temeiul unei obligații legale: nume, prenume, domiciliu, data și locul nașterii, coordonatele actului de identitate, acte de studii, cazier judiciar, cazier fiscal, CV-uri, adeverinta medicala, etc.

2.2.  Pentru a comunica cu dumneavoastră

Pentru a putea comunica cu dumneavoastră în timp util vă putem solicita numărul de telefon și adresa de poștă electronică.

 

3.   Dacă doriți să vă angajați la S.C. Complex Hotelier Unirea S.A.

Utilizăm datele personale conținute în CV-urile pe care le primim pentru a evalua calificările solicitanților pentru o poziție în cadrul S.C. Complex Hotelier Unirea S.A. inclusiv în ceea ce privește programele noastre de „internship”. Ne bazăm prelucrările pe interesul de potențială încheiere și derulare a unui contract de muncă.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dumneavoastră sunt numele, adresa de poștă electronică, telefonul, adresa, datele personale incluse în CV, fotografia,  detaliile privind educația şi instruirea, calificările profesionale, precum şi alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct.

 

4.  Dacă sunteți un partener de afaceri/furnizor

4.1.  Pentru a ține legătura cu dumneavoastră

Utilizăm datele dumneavoastră personale pentru a păstra contactul direct și a menține relația contractuală cu dumneavoastră. Colectăm aceste date având ca temei încheierea de contracte comerciale.

4.2.  Comunicarea cu dumneavoastră

Utilizăm datele dumneavoastră de contact pentru a facilita comunicarea in timp real, a detaliilor relevante cu privire la relația noastră contractuală.

4.3.  Obligație legală

În anumite situații vă putem solicita unele date cu caracter personal în temeiul unei obligații legale, impuse de legislația în vigoare.

 

5.  Dacă sunteți un vizitator în spațiile S.C. Complex Hotelier Unirea S.A.

Utilizăm datele dumneavoastră personale pentru a asigura securitatea clientilor, bunurilor și a personalului nostru. În acest caz, ne bazăm procesarea datelor pe interesul legitim al S.C. Complex Hotelier Unirea S.A.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele dumneavoastră precum și alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct, la solicitarea noastră, precum și imaginile dumneavoastră înregistrate cu ajutorul sistemului de supraveghere video.

 

6.   Dacă sunteți utilizator al site-urilor noastre internet :
www.hotelunirea.ro 

www.unirea-shop.ro 

www.restaurant-panoramic.ro 

 www.unireaspa.ro 

www.nuntalaunirea.ro 

Folosim datele personale pe care le colectăm de la dumneavoastră atunci când vizitați site-urile noastre de internet în scopul de a monitoriza traficul și de a îmbunătăți conținutul acestora. Ne bazăm în această activitate de procesare a datelor pe interesul nostru legitim. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt ora și data accesării unui site Internet și adresa IP de la care a fost accesat site-ul respectiv.

 

Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal pot fi: o obligație legală (în cazul în care S.C. Complex Hotelier Unirea S.A. este obligată legal să divulge anumite date cu caracter personal autorităților publice), executarea unui contract încheiat de S.C. Complex Hotelier Unirea S.A. în contextul unei anumite tranzacții sau interesul legitim al S.C. Complex Hotelier Unirea S.A.de a efectua o tranzacție în cel mai eficient mod.

Serviciul de rezervare online este asigurat prin intermediul website-ului propriu; atunci când accesați acest serviciu, termenii și condițiile care se aplică sunt cele menționate pe acel website. Vă sfătuim să le consultați!

 

7.   Furnizarea de date cu caracter personal

Atunci când datele cu caracter personal vă sunt solicitate direct dumneavoastră, S.C. Complex Hotelier Unirea S.A.vă solicită să furnizați toate categoriile de date pe care le solicităm în scopurile menționate anterior, deoarece altfel nu ne vom putea îndeplini activitatea specifică.

Dacă furnizați Complexului Hotelier Unirea S.A. date cu caracter personal ale altor persoane fizice, vă rugăm să comunicați acestora, înainte de o astfel de furnizare de date, modalitatea în care S.C. Complex Hotelier Unirea S.A. intenționează să proceseze datele lor cu caracter personal, așa cum este descris în această politică de confidențialitate.

 

8.  Transmiterea de date cu caracter personal către terți

Deși, ca o regulă generală, noi nu divulgăm datele dumneavoastră personale către terţi, există posibilitatea:

 

9.        Durata procesării

Datele dvs. personale vor fi stocate pană la momentul încetării relației cu clientul, cu excepția cazului în care avem obligația legală de a stoca în continuare datele dvs. în scopul de a le prezenta autorităților publice.

 

10. Procedurile de securitate  implementate pentru a vă securiza datele personale

 

 

 

11.    Drepturile dumneavoastră

Aceste drepturi sunt următoarele:

 1. dacă datele nu mai sunt necesare în legătură cu scopurile pentru care au fost colectate;
 2. dacă procesarea s-a bazat pe consimțământul dumneavoastră și dacă v-ați retras consimțământul, sau acesta a expirat sau în cazul în care nu mai există un temei juridic pentru procesarea datelor dumneavoastră personale;
 3. o instanță sau o autoritate de reglementare a decis că datele dumneavoastră cu caracter personal în cauză trebuie șterse;
 4. dacă se dovedește că datele dumneavoastră personale au fost prelucrate în mod ilegal.

 

 1. pentru exercitarea dreptului la liberă exprimare și informare;
 2. pentru a respecta o obligație legală de prelucrare, pentru a îndeplini o sarcină executată în interes public sau în cadrul exercitării unei autorități oficiale cu care suntem învestiţi;
 3. pentru motive de interes public în domeniul sănătății publice;
 4. pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

Detaliile de contact ale ANSPDCP sunt următoarele:

 1. Adresă: Bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, București, România, cod poștal 010336
 2. Număr de telefon (fix): 031 805 92 11
 3. Număr de fax: 031 805 96 02
 4. Adresă de email: anspdcp@dataprotection.ro
 5. Website: http://www.dataprotection.ro/

Suntem bucuroși să vă asigurăm exercitarea acestor drepturi, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau implică un efort disproporționat.

Ca si persoană vizată, puteți contacta responsabilul nostru pentru protecția datelor în orice moment și în mod gratuit, cu o notificare, utilizând următoarele date de contact: e-mail: dataprotection@hotelunirea.ro în vederea exercitării drepturilor dvs. în conformitate cu GDPR.

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, în calitatea sa de autoritate publică centrală autonomă cu competență generală în domeniul protecției datelor personale.

Ne-am angajat să tratăm întotdeauna solicitările dumneavoastră cu cea mai mare atenție și ne puteți adresa orice întrebare pentru a primi răspuns în cel mai scurt timp posibil.

 

Data actualizarii:11.12.2019

Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica Cookies.
Accept Nu Accept More information