Călător prin Iași

Te invităm să descoperi Iașul!

lător prin Iași este un city break de 2 zile in capitala Moldovei – un loc de însemnătate istorică, de o mare frumusețe culturală și plin de suflet tânăr.

Sunt români care n-au fost niciodată la Iași, deși n-ar trebui să fie nici unul, căci cine n-a fost aici nu poate să străbată cu înțelegere foile celor mai frumoase cronici, nu se poate pătrunde după cuviință de spiritul trecutului nostru care trăiește în acest loc mai viu și mai bogat decât oriunde aiurea [...]. În conștiința lui naționala ar fi o lipsa dacă el n-ar fi vazut orașul care a fost și-și zice încă astăzi, cu mândrie, capitala Moldovei..." (Nicolae Iorga)

Pachetul conține:

- 2 nopți de cazare pentru 2 persoane în cameră dublă cu vedere către Piața Unirii – la kilometrul 0 al Iașului

- mic dejun gratuit,

- acces SPA - zona fitness

- parcare gratuită,

- mini-bar gratuit - soft drinks,

- biciclete gratuite marca Unirea pentru tur de oraș – punem la dispoziția dumneavoastă 8 trasee gândite special pentru a vizita locurile emblematice din oraș

- cină inclusă  pentru fiecare zi de cazare pentru 2 persoane

Tariful pachetului este de 790 lei. Oferta este valabilă pentru zilele de Vineri, Sâmbătă și Duminică, până la data de 30 noiembrie 2020, pentru rezervările realizate pe site-ul nostru, la tel. +40-232-20.50.00  sau pe adresa noastră de e-mail: rezervari@hotelunirea.ro.

Nu uita că acceptăm tichete de vacanță!

Te așteptăm la Iași!

Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica Cookies.
Accept Nu Accept More information