Experiența
Unirea
Restaurant Panoramic Iași

DELICII CULINARE LA ÎNĂLŢIME

Savuraţi întreaga panoramă a Iaşului şi bucurați-vă de o varietate largă de preparate culinare pregătite cu măiestrie de chefii noștri.

Restaurant Panoramic este în sine o destinație turistică a orașului, fiind singurul restaurant din Iași situat la o înălțime de 55 de metri.

În plus, aveţi la dispoziţie o selecţie de vinuri dintre cele mai bune, recomandate de ospătarii noştri specializaţi în urma cursurilor de somelieri.

Eleganța localului creează atmosfera perfectă pentru un prânz de afaceri, iar apusurile superbe pot transforma o cină romantică într-o amintire de neuitat.

Având 140 de locuri, Restaurantul Panoramic este locul ideal și pentru evenimente private în Iași: nunți, botezuri, banchete sau aniversări.  

Restaurant Unirea Iași

EVENIMENTE MEMORABILE LA UNIREA

VĂ AŞTEPTĂM CU PACHETE SPECIALE

Un loc cu tradiție în Iași, Restaurantul Unirea este ideal pentru organizarea evenimentelor de amploare: nunți, petreceri private sau corporate, cocktailuri, banchete.

Cele 220 de locuri și un ring de dans spațios creează cadrul perfect pentru evenimente grandioase şi rafinate.

Cu o amenjare elegantă şi primitoare, Restaurantul Unirea vă aşteaptă cu pachetele speciale de meniuri şi servicii pentru organizarea evenimentelor. Sub consilierea şi atenta supraveghere a echipei noastre de specialişti, evenimentele dumneavoastră vor fi un real succes.

Dimineaţa, restaurantul este dedicat oaspeţilor Unirea Hotel & SPA, care îşi pot începe ziua cu cel mai variat mic dejun din Iași de tip bufet, delicios şi cu live cooking, inclus în prețul camerei.

Cei care nu sunt cazaţi în hotel pot savura acest mic dejun la preţul de 35 de lei.

CitiZen Bistro & Lounge Iași

CITIZEN ADUCE ZENUL ÎN MIJLOCUL ORAȘULUI

Un bistro urban, în care elementele naturale se îmbină armonios cu detaliile moderne și creează o atmosferă relaxantă și confortabilă. Te așteptăm cu o selecție inedită de vinuri, cocktailuri fresh și un meniu conceput din preparate atent alese. Pe terasă sau la bar, te vei bucura de fiecare moment și de o experiență cu totul diferită.

Evenimente Iași

Transformăm fiecare eveniment într-o celebrare a fumuseții, eleganței și perfecțiunii.

Momentul botezului este deosebit pentru fiecare familie, încărcat de emoții și bucurie.

De la conferinţe la cine festive, Unirea Hotel & Spa vă aşteaptă.

Petreceri de neuitat alături de colegi și prieteni.

Sărbătoriţi la Unirea!