Experiența
Unirea
Unirea Hotel & SPA la Crosul Companiilor 2017

7 mai a fost ziua în care echipa Unirea și-a unit forțele, așa cum deja ne-am obișnuit să o facem în fiecare zi și ne-am bucurat împreună de succes. Ne-am concentrat atenția și puterea într-un cros în care ne-am autodepășit și ne-am extins zona de confort.

Galeria noastră a fost alături de noi și ne-a încurajat la fiecare pas,
i-am simțit aproape de sufletul nostru și le-am auzit strigătele de bucurie de fiecare dată când un coechipier trecea linia de finish.

Ne-am obișnuit să ne vedem zilnic la serviciu în ținută business, dar în această zi am lăsat deoparte sacoul și am alergat împreună, simțind cu toții într-un singur ritm exaltarea momentului. A fost ziua în care ne-am susținut reciproc într-o frumoasă competiție cu noi înșine, dar și cu alte companii din Iași.

Am câștigat Locul 3 „TOP COMPANII CU CEI MAI MULȚI PARTICIPANȚI”. Însă putem spune că cel mai mare premiu a fost timpul de calitate petrecut împreună, consolidând încrederea reciprocă și prietenia dintre noi. Astfel, putem spune că ne simțim pe Locul I în fiecare zi.

Ne place să primim astfel de provocări, ne place să arătam că putem fi la „înălțimea așteptărilor”, ne place competiția și știm foarte bine să ducem orice provocare la bun sfârșit printr-o echipă unită.

Mulțumim colegilor curajoși care s-au înscris în cursă! Mulțumim frumoasei noastre galerii care ne-a susținut moral și vocal! Și, nu în ultimul rând, mulțumim colegilor care ne-au ținut locul la serviciu astfel încât noi să putem fi în această memorabilă zi prezenți la acest eveniment!