Experiența
Unirea
Transfer aeroport şi excursii organizate

Unirea Hotel & SPA a iniţiat un parteneriat cu agenţia de turism Travis pentru a oferi oaspeţilor săi servicii suplimentare care să le facă şederea în Iaşi cât mai plăcută.

Astfel, Unirea Hotel & Spa împreună cu Travis Rent a Car vă propune transferul de la aeroport în două variante:

   a. Transferul partajat - acest tip de transfer auto se poate efectua atât de la Aeroportul Iași către Unirea Hotel & Spa, dar și retur. Dacă alegeți acest tip de transfer auto plătiți doar locul dumneavoastră, dar ora de plecare sau sosire depinde de ceilalți pasageri.

   b. Transferul privat - acest tip de transfer auto este un serviciu personalizat, iar ora de plecare sau sosire nu depinde de ceilalți pasageri deoarece mașina sau microbuzul vă stă la dispoziția dumneavoastră.

O altă variantă este direct închirierea unei maşini pusă la dispoziţie de serviciul de rent a car al agenţiei.

Dacă timpul vă permite, puteţi explora locuri noi în tururi precum:

   a. Turul mănăstirilor din Bucovina (1 zi)

   Puteți să vizitați celebrele mănăstiri pictate din Bucovina care fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO într-o excursie de o zi cu șofer-ghid la dispoziție.

   b. Excursie la Chișinău, în Republica Moldova (1 zi)

   În acest tur puteți să vizitați cramele de la Cricova sau Mileștii Mici și să vă plimbați prin orașul Chișinău. Prin aceste crame s-au plimbat și celebrități ca Yuri Gagarin, Vladimir Putin sau Angela Merkel.

   c. Experiență rurală (7 ore)

   Evadați din aglomerația orașului pentru a vă bucura de liniștea dealurilor pitorești din apropierea Iașului. Turul se încheie cu o vizită la Biserica Sf. Gheorghe datată din secolul al XV-lea.

   d. Turul orașului Iași

Descoperiți farmecul celui mai important oraș din nord-estul României însoțit de un ghid local cu experiență. Acest tur se poate face pe jos și durează 2 ore sau cu mașina și durează 4 ore, această variantă din urmă având incluse și alte obiective localizate în afara centrului orașului.

 

Pentru mai multe detalii accesați pagina Servicii suplimentare.