Experiența
Unirea
Sărbătorim iubirea cu Nuntă la Unirea

Nunta voastră este un moment unic și atât de special, încât nimic altceva în afară de propriile dorințe nu ar trebui să mai conteze. De aceea, noi, echipa Unirea, înțelegem importanța momentului și ne asigurăm că, alături de familie, prieteni și restul invitaților, Nunta la Unirea va fi una de vis.

Pentru nuntă, vă propunem o locație centrală, de 4 stele, cu parcare subterană pe 2 nivele și posibilitate de cazare a invitaților cu posibilitate de mic-dejun, care va include și accesul la Unirea SPA.

Unirea Hotel & SPA dispune de 3 săli moderne și elegante ce vor fi amenajate special pentru ziua nunții, cu tematica stabilită de voi: Restaurant Unirea (120 – 250 invitați), Restaurant Panoramic (80 – 130 invitați) și Sala Cuza (70 – 150 invitați).

Deoarece dorim să sărbătorim împreună acest moment unic, noi vă oferim un Dar de nuntă ce conține un pachet de servicii incluse în prețul meniului, precum: tortul miresei & mini-prăjituri de casă, decorarea sălii, open bar băuturi, parcare gratuită pentru toți invitații și altele (pentru a vedea întreg darul de nuntă, dați click aici: www.nuntalaunirea.ro/darulnostru).

În plus, pentru detaliile care să transforme nunta într-o seara despre care se va povesti mult timp, vă punem la dispoziție o serie de servicii opționale create special pentru petrecerea memorabilă de care se vor bucura invitații voștri:

  • Oglinda magică – cea mai moderna și elegantă alternativă de cabină foto;
  • Candy bar tematic in cromatica aleasă de voi;
  • Flexibilitate in realizarea ideilor voastre și a altor dorințe (fruit bar, bar brânzeturi etc.);
  • Lumini arhitecturale.

Pentru meniul de nuntă, puteți alege dintr-o selecție de preparate rafinate ce vor face cu siguranță deliciul invitaților. Pentru stabilirea meniului, fie că optați pentru varianta de 4 preparate sau 3, vă invităm la o degustare gratuită, unde veți avea ocazia să vă convingeți de adevăratul gust pe care doriți să îl dați evenimentului dumneavoastră.

Echipa Unirea vă va sta alături pe durata organizării întregului eveniment și se va asigura de succesul acestuia. Echipa noastră de profesioniști, cu experiență în  organizarea a numeroase evenimente cu tematici diferite, vă va ajuta să alegeți serviciile care vi se potrivesc cel mai bine

Sărbătoriți iubirea cu Nuntă la Unirea, la cel mai mare hotel de 4 stele din regiunea Moldovei.

Dacă vă doriți să aflați mai multe despre oferta noastră de nuntă, nu ezitați să ne contactați telefonic la 0733/580-155 sau prin email la comercial@hotelunirea.ro.