Experiența
Unirea
Să o cunoaștem pe guvernanta celui mai mare hotel din Moldova

Continuăm să îi prezentăm pe cei care stau în spatele poveștii Unirea Hotel & SPA Iași. De această dată, am rugat-o pe doamna Mihaela Mahalu, guvernanta hotelui, să ne povestească ce înseamnă pentru ea #ViataLaUnirea.

Dacă în trecut o guvernantă era cea care se ocupa de casă, astăzi, lucrurile s-au schimbat. Doamna Mihaela ne-a lămurit că, în calitate de guvernantă a hotelului, ea coordonează echipa de cameriste, se asigură că toate facilitățile hotelului sunt pregătite conform standardelor pentru a primi oaspeții și că nu este omis nici măcar un mic detaliu când vine vorba de curățenie.

Angajată inițial pe postul de cameristă, în 1995, doamna Mihaela și-a dezvoltat de-a lungul anilor o fină atenție la detalii. Din 2008 a fost avansată în gradul de guvernantă, urmând ca doi ani mai târziu să devină și coordonatoarea pentru spălătorie și călcătorie. Se asigură că sute de lenjerii sunt pregătite impecabil.

Doamna Mihaela se mândrește cu faptul că nu și-a schimbat niciodată locul de muncă. Nici nu și-ar fi dorit să lucreze în altă parte. Îi place mult stabilitatea și spune cu bucurie că “a avut noroc de șefi buni”. Mai mult, spune că trăiește #ViataLaUnirea de când se știe, pentru că mama ei a fost cameristă tot aici, timp de mulți ani, ieșind la pensie ca angajată Unirea.

Cea mai mare provocare este comunicarea cu ceilalți colegi, mai ales că, de multe ori, din cauza poziției, este nevoie să fie strictă. A reuși să fii parte din echipă atunci când ești un coordonator care prin natura sa sancționează orice greșeală a fost întotdeauna o grijă a mea, ne-a povestit. Recunoaște însă fără echivoc că echipa Unirea este unită și de încredere, lucru pe care îl admiră.

După mai mult de 21 de ani de #ViataLaUnirea, doamna Mihaela Mahalu spune că nu ar fi putut face o alegere mai bună. Îi mulțumim pentru dedicare și loialitate!