Experiența
Unirea
Revelion 2020 în Iași - Alege una dintre cele 3 petreceri la Hotel Unirea

Se zice că petrecerea de Revelion dă startul întregului an, așadar te așteptăm alături de noi să te distrezi la petrecerile tematice! Sărbătorește Revelionul 2020 în Iași, în centrul istoric al orașului!


Delicatețea perlelor și eleganța ținutelor de gală își dau întâlnire la Restaurant Panoramic Iasi. Pe ritmurile formației Stage Up, ne vom distra întreaga seară, iar preparatele culinare spectaculoase vă vor delecta papilele gustative. Meniul va fi însoțit de băuturile atent alese de somelierii noștri pentru a completa perfect această petrecere exclusivistă la care sunteți invitați.

Preț: 600 lei

Cumpărați de pe site: https://bit.ly/33o8w1u


Știm că este grea așteptarea noului sezon ‚,La Casa de Papel’’, de aceea echipa Unirea îți propune să fii chiar tu protagonistul următorului episod, creat pentru tine, în seara dintre ani, la petrecerea din Restaurantul Unirea, unde atmosfera „tensionată” este întreținută de El Professor – Mc Abdul, Dj Loran și toată gașca din subordine. Suspansul va curge în pahare nelimitat în forme variate.

Preț: 380 lei

Cumpărați de pe site: https://bit.ly/2NH1P3J


Gustul tradițional moldovenesc și atmosfera care ne reprezintă vă așteaptă în Sala Cuza la cea mai frumoasă petrecere românească, unde muzica bună, băutura și momentele artistice sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a contura o seară perfectă!

Preț: 350 lei

Cumpărați de pe site: https://bit.ly/2Cc6yVE


Alegeți oricare dintre cele 3 variante de revelion la Unirea Hotel & SPA, iar noi vă promitem că veți avea parte de o noapte magică.


Pentru informații și rezervări:

E-mail: comercial@hotelunirea.ro

Telefon: 0232.20.50.20, 0232.20.52.78, 0733.58.01.55.