Experiența
Unirea
Panoramic aduce Oktoberfest și la Iași

Restaurant Panoramic Iași își propune să recreeze atmosfera Oktoberfest, organizând o seară special dedicată festivalului cu specific german. Pe 27 octombrie, vă așteptăm să gustăm împreună din bucatele tradițional bavareze la etajul 13 al complexului Unirea Hotel & SPA.

Anul acesta, Oktoberfest ajunge la cea dea 183-a ediție. Evenimentul este unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, care adună anual șase milioane de oameni în Munich. Pornit inițial pentru a promova agricultura bavareză, Oktoberfest se întinde în zilele noastre de-a lungul a 16-18 zile, și este, în esență, un festival folk cu bucate tradiționale. Festivalul este replicat peste tot în lume.

Panoramic și-a propus să aducă aici, în Iași, atmosfera bavareză. Am pregătit un meniu special, tradițional german, pentru a vă aduce cât mai aproape de spiritul evenimentului. Desigur, nu va lipsi vestita bere la halbă, pentru care Oktoberfest este atât de renumit.

Vă invităm alături de cei dragi joi, 27 octombrie, începând cu ora 19, să ciocnim împreună o halbă de bere. Pentru rezervări, ne puteți contacta la:

0232 - 20 50 13

panoramic@hotelunirea.ro