Experiența
Unirea
Nunta Dulce de Mai - în Iași la Unirea

Cei care vor să-și unească destinele în 2017 au ocazia să-și organizeze o Nuntă Dulce de Mai la Unirea. Spunem dulce nu doar pentru că mai este cea mai frumoasă lună de primăvară, ci și pentru că nunțile de mai vor primi de la Unirea Hotel & SPA candy barul cadou, pe lângă alte daruri precum apartament nupțial, decorul sălii și parcare gratuită.

Poate cel mai nou trend în materie de nunți, candy barul este fără îndoială cel care poate da personalitate evenimentului. Gândit ca o piesă de atracție în jurul căruia se pot construi elemente decorative specifice tematicii nunții dorite, candy barul Unirea vă va ajuta să dați o notă de unicitate evenimentului.

Prăjiturile pentru candy bar trebuie selecționate pentru a se integra perfect în estetica evenimentului, de aceea acordăm o deosebită atenție alegerii culorilor și a modelelor potrivite. Fie că vorbim de cele mai noi rețete de brioșe, cake pops și macaroons sau de tradiționalele tarte cu fructe, bezele, mini-prăjituri, toate sunt pregătite cu grijă în laboratorul propriu și dichisite după placul mirilor.  Astfel, dulciurile de la Unirea fac deliciul invitaților, fiind un plus al cadrului festiv, elegant.

Cei care își doresc o Nuntă la Unirea pot alege din 5 săli ce au o capacitate între 70-250 de locuri. Echipa Unirea vă va asigura consilierea în organizarea nunții și asistența pe toată durata evenimentului, fiecare pereche de miri având un manager de eveniment dedicat.  Oferta completă de nuntă la Unirea include o multitudine de avantaje, dintre care amintim: degustarea meniul înainte de nuntă, apartamentul nupțial gratuit, open barul cu apă, suc și cafea, parcarea gratuită și tarifele preferențiale de cazare pentru toți invitații și, ca noutate ciorba de a doua zi pentru miri, părinți și nași. Vorbind de daruri daruri dulci, Unirea Hotel & SPA oferă în 2017 tuturor nunților tortul miresei și mini-prăjiturile din partea casei. 

În plus, pentru că este cea mai importantă zi din viața dumneavoastră, aveți la dispoziție și un foto-corner, accesorizat cu propsuri pentru nuntă. Astfel, invitații vor putea păstra mereu amintiri de neuitat de la nunta dumneavoastră.

Rezervați în perioada 1 septembrie – 31 octombrie 2016, nunta dumneavoastră pentru luna mai 2017 și primiți candy barul cadou din partea noastră.

Pentru multe informații și rezevări sunați la 0733/580-155 sau pe email la comercial@hotelunirea.ro

 

*Oferta este valabilă până pe 31 octombrie 2016. Candy barul este asigurat indiferent de numărul de persoane, cu un gramaj de 200 gr/pers. Celelalte beneficii din oferta curentă rămân valabile.