Experiența
Unirea
Experiența Unirea SPA la Swimathon

 

Împreună cu o mare parte din familia Unirea Hotel & SPA, am fost alături de sportivii care au participat la cea de-a VI-a ediție a Swimathon-ului din Iași.

Swimathon este un eveniment imperios pentru ieșenii activi în comunitate. Aceștia aleg să înoate pentru cauzele pe care ei vor să le susțină prin donarea unei sume de bani proiectului ales. Zeci de înotători au participat la concurs și au depus eforturi imense minute în șir pentru a susține cauza cea mai dragă lor.

Ne-am aflat și noi printre sutele de spectatori, cu o mare parte din echipa Unirea SPA. Pentru că apreciem și susținem eforturile celor care au decis să înoate pentru o cauză nobilă, am pregătit un stand pe marginea bazinului. Am reușit să îi încurajăm și relaxăm pe înotătorii obosiți și emoționați prin demonstrații de masaj, special oferite de către terapeuții din cadrul centrului nostru spa.

Deși a fost o zi toridă de vară, ne-am simțit extraordinar împreună, deoarece am reușit să susținem eforturile celor peste 1000 de înotători alături de alte companii locale și donatori, pentru a ajuta la dezvoltarea comunității ieșene. Ne definește solidaritatea, emoția participării, echipa reunită, prietenia, implicarea, altruismul și succesul oricărui proiect construit împreună.

Știm că succesul nu vine singur. Muncim să devenim mai buni în fiecare zi, învățăm să oferim și să fim responsabili social. Un eveniment caritabil nu înseamnă doar să donezi și să fii liniștit că ți-ai adus contribuția pentru o generație viitoare sau pentru comunitatea din care faci parte, ci un gest caritabil înseamnă efort susținut, implicare, uniune în echipă, o continuă luptă cu propria persoană și cu sistemul din care facem parte, sacrificii și alegeri. Am ales să susținem proiectele Swimathon în cea de-a VI-a ediție pentru că apreciem efortul organizatorilor și stăruința lor de a reuni cât mai multe companii sub imperiul aceleiași credințe. Ajutăm viitoarea generație să crească sănătos, să aibă acces la dezvoltare și talentul fiecăruia să iasă la lumină.

Transmitem mulțumiri tuturor celor care au participat și susțin astfel de proiecte și ne bucurăm că, deși nu am fost în incinta spa, am reușit să demonstrăm că La Unirea SPA te simți bine.