Experiența
Unirea
Evadează din cotidian cu Tropical Escape

Pe 23 martie, sunteți așteptați să porniți într-o călătorie exotică cu două destinații: una culinară, la Restaurantul Panoramic, și una de relaxare completă, la Unirea Spa. Sub conceptul Tropical Escape, vă invităm într-o escapadă cu savoare și parfumuri tropicale, care vă oferă cadou o terapie la spa.

Am pregătit special un meniu care îmbină cu măiestrie arome îndrăznețe și a cărui savoare ne va duce cu gândul la o delicioasă evadare culinară din cotidian. Veți fi întâmpinați cu un vin efervescent demisec – Friza albă, din alesul soi Fetească Regală al Cramei Carastelec. Astfel, seara începe cu o notă de prospețime dată de gustul de fructe exotice și efervescența vinului.

La gustarea rece, vă vom surprinde cu un Cocktail Black Tiger și baby caracatiță cu mousse de mango și piersică, aromat cu ghimbir.

Felul principal vă va răsfăța cu o varietate de preparate și gusturi: file de calcan în lapte de cocos și infuzie de cardamon și lemongrass, piure de dovleac aromat cu anason, sote de spanac și spumă de rodie cu lemon.

Pentru a vă răcori, am amestecat fructe proaspete, fructul dragonului, papaia, fructul pasiunii, mango, zmeură și afine aromate cu apă de trandafiri într-un îndrăzneț Cocktail Tropical Escape

După un Tropical Escape la Panoramic, pentru a întregi experiența, vă oferim cadou o terapie exotică la Unirea Spa, un tratament aromat care va aduce relaxarea de care aveți nevoie. Terapia va fi dăruită fiecărei persoane care alege meniul și va fi inclusă în prețul de 85 de lei. Pentru EA am pregătit - Body Scrub & Coconut Organic Hydration - 60 minute, iar Pentru EL - Exotic aroma massage - 60 minute. Programările pentru terapii se pot face până pe 30 aprilie 2017.

Alegeți un concept nou de relaxare în Iași – Tropical Escape, un adevărat festin al simțurilor. Pentru rezervări, ne puteți contacta la comercial@hotelunirea.ro sau telefonic la 0232-20.50.08 sau 0232.20.52.78. Vă așteptăm!