Experiența
Unirea
City Break în Iași de Paște, la Unirea Hotel & SPA

Alegeți un City Break în Iași de Paște, în perioada 6 – 9 aprilie 2018, și puteți descoperi chiar în inima orașului Iași plăcerea unei șederi perfecte la Unirea Hotel & SPA, un hotel de 4 stele cu cea mai mare capacitate de cazare din zona Moldovei.  

Situat în Piața Unirii, la 5 minute de mers pe jos de toate obiectivele importante din centrul Iașului, Unirea Hotel & SPA vă pune la dispoziție 2 pachete de City Break în Iași, menite să vă aducă un răsfăț total și o experiență de neuitat. 

În incinta hotelului veți găsi centrul wellness Unirea SPA, unde vă veți putea relaxa cu un masaj sau veți putea beneficia de celelalte facilitați oferite: o piscină interioară cu jet de apă pentru un masaj cervical, o saună umedă și una uscată ce vă vor ajuta să vă revitalizați starea de spirit, și o salină încălzită unde întreg trupul se va destinde.

Seara, după o plimbare în centrul vechi al orașului, puteți admira apusul din confortul unei camere de 4 stele. A doua zi, vă așteptăm să vă începeți ziua cu un mic dejun așa cum doar la noi veți găsi, bogat și savuros, de tip bufet suedez.

Mai jos vă prezentăm cele 2 pachete de City Break:

City Break "Răsfăț de Paște la Unirea SPA" (2 persoane)

Pachetul de City Break „Răsfăț de Paște la Unirea SPA” pune accent pe relaxare. Acesta include cazare și accesul la SPA, iar pentru a vă deconecta de grijile cotidiene vă invităm la un masaj cu pietre calde.

·         2 nopți cazare în cameră dublă 4****, TVA inclus

·         Mic dejun, bogat și savuros

·         Acces la SPA (piscină, saună uscată, hammam, salină, jacuzzi, dușuri emoționale, zona cardio, zona de fitness)

·         1 Masaj de relaxare cu pietre calde pentru 2 persoane (50 min) (cu rezervare prealabilă)

Vă informăm că pe perioada sejurului veți putea beneficia extra și de servicii de restaurant, la etajul 13 al hotelului fiind situat Restaurantul Panoramic, singurul din Iași ce oferă o panoramă unică asupra orașului. Acesta va funcționa după următorul program:
06 Aprilie - program normal
07 Aprilie - 12:00 - 20:00
08 - 09 Aprilie - închis

Pachetul este valabil între 6-9 aprilie 2018.

Preț: 660 RON

Click aici pentru a cumpăra online: https://goo.gl/RyooDv.

City break "Escapadă Romantică" - 2 nopți (2 persoane)

Pachetul de City Break „Escapadă romantică” vă răsfață cu o cină la înălțime, la etajul 13 al hotelului, unde se află Restaurantul Panoramic. Puteți admira panorama superbă de 360° a orașului, în timp ce veți savura preparatele noastre atent pregătite.

Pachetul conține:

·         2 nopți cazare în cameră dublă 4****, TVA inclus

·         Mic dejun, bogat și savuros

·         Acces SPA (piscină, saună uscată, hammam, salină, jacuzzi, dușuri emoționale, zona cardio, zona de fitness)

·         1 Cină romantică la Panoramic (cu rezervare prealabilă) pentru 2 persoane

În cazul achiziționării acestui pachet în perioada sărbătorilor de Paște, vă informăm că Restaurantul Panoramic, unde veți servi cina, va funcționa după următorul program:
06 Aprilie - program normal
07 Aprilie - 12:00 - 20:00
08 - 09 Aprilie - închis

Preț: 720 RON

Click aici pentru a cumpăra online: https://goo.gl/vnFRkj.

Vă așteptăm cu drag să petreceți un City Break de neuitat în Iași!