Experiența
Unirea
CitiZen Bistro & Lounge

CITIZEN ADUCE ZENUL ÎN MIJLOCUL ORAȘULUI

Suntem atât de conectați la ce se întâmplă în jurul nostru încât rareori ne găsim timp să ne reconectăm la noi înșine. Însă, dincolo de agitația cotidiană și de sentimentul de a fi mereu în contratimp, este fericirea propriei persoane, calmul și liniștea.

Inspirați de natură și-al ei verde crud, proaspăt și armonios, am creat un loc în care poți să evadezi oricând simți nevoia și să te bucuri de atmosferă de vacanță: CitiZen. Mai mult decât o terasă, o oază de liniște, perfectă pentru a te reconecta la tine, fără a pierde conexiunea cu ceea ce te înconjoară. Energizează-te cu buna-dispoziție pe care o găsești aici și răcorește-ți zilele călduroase de vară cu băuturi care mai de care mai surprinzătoare, deserturi cu fructe sau limonadă cu pepene galben.

Cu alte cuvinte, CitiZen descrie o stare de spirit, o experiență, o gură de oxigen. Este locul în care te regăsești în orice moment din zi și din noapte. De la prima ceașcă de cafea dimineața la un pahar de vin bun la finalul zilei, savurezi clipe de relaxare și te încarci numai cu energie pozitivă. Aici îți găsești zenul!

Cum? În 10 pași simpli:

  1. Acordă-ți mai mult timp pentru tine
  2. Bucură-te de fiecare moment
  3. Caută noi experiențe
  4. Evadează din cotidian
  5. Găsește echilibrul 
  6. Începe dimineața devreme
  7. Petrece mai mult timp cu prietenii
  8. Reconectează-te la lucrurile esențiale
  9. Savurează un vin bun
  10. Zâmbește mai mult

Și toate acestea într-un singur loc: CitiZen. Un bistro urban, în care elementele naturale se îmbină armonios cu detaliile moderne și creează o atmosferă relaxantă și confortabilă. Te așteptăm cu o selecție inedită de vinuri, cocktailuri fresh și un meniu conceput din preparate atent alese. Pe terasă sau la bar, te vei bucura de fiecare moment și de o experiență cu totul diferită.