Experiența
Unirea
Calificativul Superb și nota 9 - pe Booking.com

Suntem fericiți să vă anunțăm că Unirea Hotel & SPA a primit calificativul Superb, asociat notei 9, pe Booking.com!

Calificativul Superb vine ca o recompensă pentru efortul continuu al echipei Unirea Hotel & SPA de a oferi clienților cele mai bune servicii. Nota dată de cei care ne-au trecut pragul a fost calculată după șapte criterii, pe baza a 1.376 review-uri scrise de clienții noștri. Printre cele mai apreciate aspecte au fost locația centrală, micul dejun variat și foarte gustos, precum și profesionalismul personalului.

Lăsăm la aprecierea dumneavoastră câteva dintre comentarii:

„Ca de fiecare dată, este o plăcere să te cazezi la hotelul Unirea-Iași. Clătitele cu branză dulce sunt un deliciu!!! Întreg personalul dă dovadă de profesionalism și amabilitate, iar clientul este mai presus de orice pentru dumnealor. Totul este foarte, foarte bine.”

Amplasare în inima Iașului, foarte aproape de Catedrală, centrul vechi sau alte puncte de atracție. Camera foarte curată. Personal amabil. Cazare înainte de ora precizată. Mic dejun excelent. Legume proaspete, cafea de calitate.

„Am fost cazați chiar dacă am ajuns cu 2 ore înainte de check in. Micul dejun bogat și diversificat.”

Comportamentul exemplar al personalului, restaurantul (felicitări bucătarului), facilitățile hotelului, raport calitate-preț excelent.”

Unirea Hotel & SPA are experiență de peste 40 de ani în industria hotelieră, având cea mai mare capacitate de cazare din Moldova. Locația este dedicată atât turismului de relaxare, cât și celui de afaceri. Hotelul dispune de un centru spa și wellness, unde vă puteți relaxa și binedispune. Pe lângă asta, are un Centru de Conferințe format din 10 săli de capacități diferite. Pentru un răsfăț culinar desăvârșit, aveți la dispoziție Restaurantul Panoramic, singurul restaurant din Iași situat la o înălțime de peste 55m, care oferă o priveliște încântătoare asupra orașului.

Menționăm că scorul a fost acordat doar de către clienții care au fost cazați în hotel. Booking.com este cel mai mare site de rezervări hoteliere, unde utilizatorii pot nu doar să noteze o locație, ci și să lase comentarii legate de șederea lor. Vă invităm să ne vizualizați profilul și, dacă ne-ați vizitat, puteți povesti despre experiența trăită la Unirea Hotel & SPA:

 http://www.booking.com/reviews/ro/hotel/unirea.ro.html