Experiența
Unirea
Am sărbătorit 48 de ani de Unirea Hotel & SPA

Unirea Hotel & SPA împlinește astăzi 48 de ani minunați, încărcați cu istorie, amintiri și reușite. Anul ce tocmai a trecut a adus noi rezultate, oameni noi în echipa noastră și multe momente frumoase pe care le vom păstra cu drag toată viața.

Dorim să vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi, pentru că ne-ați apreciat sau criticat, pentru că ne-ați ales fie pentru a sărbători cele mai importante evenimente din viața dumneavoastră, fie pentru a vă fi sursă de relaxare sau poate pur și simplu pentru a petrece un sejur în capitala Moldovei. Indiferent de motiv, să știți că am crescut odată cu dumneavoastră și ne bucurăm pentru fiecare moment oferit. Ne dorim ca pe viitor să continuăm să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor dumneavoastră și să ne deosebim în continuare prin calitate, profesionalism și nu în ultimul rând printr-o echipă de excepție formată din oameni minunați.

Toate acestea fiind spuse, dorim să vă arătăm câteva imagini de la frumoasa noastră aniversare alături de marea familie Unirea.