Experiența
Unirea
5 motive pentru a veni la standul Unirea Hotel & SPA la Târgul de Nunți Iași

Dacă te pregătești pentru cel mai important eveniment din viața ta și nu te-ai hotărât încă să ne vizitezi standul #NuntaLaUnirea de la Târgul de Nunți din Iași, iată 5 motive pentru care nu trebuie să ratezi un asemenea eveniment:

  1. Ai posibilitatea de a câștiga o lună de miere în Cinque Terre

Dacă alegi să faci Nunta La Unirea în 2017, te înscrii automat în cursa pentru câștigarea unei luni de miere în Cinque Terre, una dintre cele mai romantice destinații. Vei afla dacă tu și persoana iubită sunteți norocoșii câștigători pe 20 februarie, în urma unei trageri la sorți. Află mai multe detalii aici: http://www.nuntalaunirea.ro/cu-unirea-hotel-spa-poti-castiga-o-luna-de-miere-in-cinque-terre/.

  1. Primești cadou Oglinda Magică – cel mai cool photobooth

Dacă semnezi contractul în perioada târgului, poți închiria gratuit la nunta ta Oglinda Magică, cel mai nou accesoriu din sfera photobooth-urilor, pentru poze care să surprindă cele mai frumoase momente și să le transforme în amintiri de neuitat.

  1. Vii la stand și câștigi pe loc premii la Roata Norocului

O surpriză inedită de anul acesta este Roata Norocului, care dă posibilitatea tuturor celor care ne vizitează standul să câștige un premiu, menit să insufle oaspeților noștri magia din #ViataLaUnirea. Dintre premii, amintim discounturi la petrecerea burlăcițelor ori la catering la starea civilă, diferite vouchere la spa și altele.

  1. Te vei îndrăgosti de Agenda Nunții – un instrument care nu trebuie să lipsească niciunei mirese

Vino la târg pentru a-ți ridica Agenda Nunții, menită să ajute viitoarele mirese să-și organizeze nunta până în cel mai mic detaliu. Agenda va fi oferită doar persoanelor care se înscriu online pe http://agendanuntii.nuntalaunirea.ro/.

  1. Descoperi noile meniuri pregătite pentru sezonul de nunți 2017-2018

Vei afla ce noi delicii culinare ți-am pregătit pentru a îți impresiona oaspeții.

Organizat de Ghid Mariaj, Târgul de Nunți se va desfășura între 17 și 19 februarie 2017 și va avea loc la Sala Polivalentă Iași, între orele 10-17. Te așteptăm cu nerăbdare la târg să organizăm împreună ziua la care fiecare femeie visează!