Experiența
Unirea
47 de ani de Unirea Hotel & SPA

De 47 de ani, acesta este locul în care clienți și angajați și-au petrecut momente importante din #ViatalaUnirea. Locația înseamnă mai mult decât un simplu hotel; este o experiență complexă, potrivită atât turiștilor care vin pentru relaxare, cât și celor care călătoresc în interes de afaceri. Centrul de conferințe cuprinde zece săli dotate cu tehnologii de ultimă oră și pot fi aranjate după preferința clienților. Centrul SPA este locul ideal pentru relaxare. Cele două restaurante din incinta hotelului, Restaurant Unirea și Restaurant Panoramic, sunt ideale pentru orice moment de sărbătoare: petreceri, nunți, botezuri sau mese delicioase savurate alături de cei dragi.

Atunci când vorbim de Viața la Unirea, vorbim despre excelența serviciilor adresate oaspeților, dar și despre o atentă grijă față de angajați. Cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie hotelul sunt profesionalism și respect față de angajați, lucru cu care sunt de acord și cei din echipa Unirea. Întrebați despre experiența lor la Unirea, cei 150 de angajații au confirmat că Unirea este „un loc unde pot evolua profesional”, „o companie serioasă”, un loc caracterizat de „corectitudine și profesionalism”.

 Aceștia au descris Viața la Unirea ca fiind și despre „o echipă ca un lanț: o verigă o ține pe alta”, „un colectiv unit”, „o echipă deschisă, prietenoasă”.  Mulți dintre angajați au o experiență de peste 20 de ani  în colectivul hotelului. Pentru aceștia, Unirea este locul unde au crescut la nivel personal și profesional, s-au bucurat de stabilitate, respect și corectitudine.

Pentru clienții hotelului, Viața la Unirea a însemnat multe momente memorabile petrecute la nunți, botezuri sau alte petreceri. Echipa Unirea le-a fost alături de fiecare dată pentru a se asigura de succesul evenimentelor. 

Unirea Hotel & SPA mulțumește tuturor oaspeților care i-au trecut pragul, dar și celor care fac sau au făcut cândva parte din echipă. La aniversarea de 47 de ani, echipa hotelului își reface promisiunea se ridica mereu la înălțimea așteptărilor clienților.