Experiența
Unirea

DESPRE NOI

Amplasat în centrul istoric al Iașului, în Piața Unirii, Unirea Hotel & SPA este o marcă de referință în domeniul hotelier, având cea mai mare capacitate de cazare din regiunea Moldovei și o experiență de peste 40 de ani în acest domeniu. Cele 186 camere spațioase (138 Business Double, 42 Business Twin și 6 Suite) asigură oaspeților noștri un nivel optim de relaxare și confort.

Dotat cu facilități moderne și ușor accesibil, Unirea Hotel & SPA este alegerea ideală atât pentru turismul de relaxare, cât și pentru cel de afaceri.

Pentru oaspeții cazați în hotel, accesul la Unirea SPA este gratuit (piscină interioară, jacuzzi, zonă cardio și sală fitness Unirea Gym). În plus, se pot răsfăța cu masaje și tratamente wellness pentru beneficii complete asupra sănătății.

Adaptat cerințelor și standardelor internaționale, Centrul de Conferințe Unirea Iași include 6 săli separate cu o suprafață totală de 1005 mp. Sălile sunt multifuncționale, dotate modern și pot fi adaptate unor nevoi variate, de la organizarea de ședințe, seminare și traininguri, până la workshopuri, lansări de produs și conferințe de amploare.

Restaurantul Panoramic, situat la etajul 13, oferă oaspeților hotelului o experiență culinară unică, datorată atât rafinamentului preparatelor culinare specifice bucătăriei tradiționale românești și celei internaționale, cât și panoramei spectaculoase asupra Iașului (360°), de la o înălțime de peste 55 metri.

Restaurantul Unirea, cu o capacitate de 240 de locuri, este locația tradițională a evenimentelor de amploare. Într-o atmosferă specială, cu o amenajare elegantă, Restaurantul Unirea vă întâmpină cu un meniu bogat în specialități culinare românești și internaționale.

Unirea Hotel & SPA pune la dispoziție cea mai mare şi modernă parcare din centrul Iașului, cu un total de 200 de locuri.

Politica de calitate și siguranța alimentului

La Unirea Hotel & SPA veți întâlni servicii de calitate superioară, oferite de o echipă de profesioniști. În acest scop, am implementat "Sistemul de Management al Calității" SR EN ISO 9001:2015 și "Sistemul de Management al Siguranței Alimentului" SR EN ISO 22000:2005, în conformitate cu cerințele standardelor de referință.

Certificat ISO 9001 RO 2016

Certificat ISO 22000 RO 2016