Experiența
Unirea
De 8 Martie 2017, vă așteptăm la Panoramic

În ziua dedicată femeilor, Restaurant Panoramic Iași vă invită să petreceți o seară specială, într-o atmosferă plăcută. Sub tematica „Te iubesc, femeie!”, vă invităm să sărbătoriți în cinstea celei care vă este mereu alături, fie că este în postura de fiică, iubită, soție ori mamă.

Ziua Femeii a pornit ca un manifest al femeilor care luptau pentru drepturile lor, într-un context politico-social cu mari tulburări, în care reprezentantele sexului frumos erau discriminate, dar făceau eforturi pentru a se afirma și a deveni agenți sociali activi. Puțini știu că ziua a fost întâia oară organizată în 1911 de o activistă socialistă din Germania, Clara Zektin. Însă ziua de 8 martie a fost stabilită ca dată oficială abia după Primul Război Mondial, în urma unei Adunări Generale ONU.

De-a lungul anilor, odată cu evoluția statutului femeii în societate, 8 Martie s-a transformat într-o celebrare a feminității și a gingășiei, cu ocazia căreia bărbății oferă flori și alte cadouri ca simbol al recunoștinței și al admirației.

La Panoramic, vom sărbători Ziua Femeii printr-o seară relaxantă, cu un meniu special și o atmosferă întreținută de muzică live. Pentru rezervări, contactați-ne la 0733/580-155, 0731/795-733 sau la e-mailul comercial@hotelunirea.ro

Meniu Prânz 8 Martie
80 lei / persoană
 
Primul fel:
Supă cremă de brocolli
 
sau
 
Supă consomme de curcan
 
Al doilea fel:
Ruladă de pui cu telemea în jambon afumat
Piure de cartofi cu chives, ciuperci la cuptor cu roșii cherry și sos pesto
 
sau
 
Butterfish la cuptor
Dovlecei sote și noisette de morcov
Sos de lămâie cu ierburi aromate
 
Desert:
Red velvet spring cake
 
1 x apă plată / minerală 330 ml
1 x cafea / ceai
 
Meniu Cină 8 Martie
150 lei / persoană
 
Gustare rece:
Asociată cu un pahar 125 ml de Friza Alb, demisec, Crama Carastelec
 
Somon sălbatic în mozaic de susan
Carpaccio din piept de rață cu camembert și dulceață de dovleac
Bons bons de foie gras cu fructe de pădure și vin de Porto
Tapioca cu pulpă de portocale și șofran
Bons bons de miel în crustă de verdețuri și jeleu de mentă
 
Fel principal:
Asociat cu 375 ml Metaph Roșu, sec, Crama Gramma
 
Surf and turf din mușchi de vițel la sous vide aromat cu trufe
Creveți black tiger și scoici vongole sote
Sirop de vin roșu cu anason
Muguri de sparanghel și roșii cherry coapte
 
sau
 
Asociat cu 375 ml Metaph Rose, sec, Crama Gramma
 
Grilled sea bass fillet cu spanac sote, spumă de ghimbir
Piure de morcov și bacon chips
 
Desert:
Red velvet spring cake
 
2 x apă plată / minerală 330 ml
1 x cafea / ceai