Unirea Hotel & Spa
Str. Piata Unirii Nr. 5
Iasi, 700056, Romania
004-0232.20.50.00
hotel-stele4.jpg untitled-hdr1.jpg poza-site.JPG sala-mezanin.jpg 7b1c0740.JPG

Unirea Hotel & SPA

Situat ultracentral, in Piata Unirii din Iasi, Complexul Hotelier Unirea este un nume de referinta in industria ospitalitatii din zona Moldovei. Hotelul ofera garantia unei sederi perfecte atat turistilor veniti pentru afaceri cat si iubitorilor de calatorii. Oaspetii nostrii revin cu drag la UNIREA Iasi. Oferim un pachet de servicii de cazare la un pret fara egal, confort de 4 stele in camere spatioase, placute si atent utilate. Veti beneficia de un mic dejun regesc cu o mare diversitate de produse naturale si gustoase atent selectionate si bine preparate.

Facilitatile de cazare sunt completate de serviciile aditionale disponibile in cadrul complexului hotelier:

  • Parcare subterana moderna de 200 de locuri, gratuita pentru clientii Unirea Hotel & SPA.
  • Centrul SPA cu piscina acoperita, jacuzzi, sauna uscata,hammam,salina incalzita,zona cardio,aerobic,terapii de relaxare si masaj
  • Centrul de Conferinte Unirea 6 Sali (12/25/60/100/200/280 locuri)
  • Restaurant de 240 locuri la parter dedicat servirii micului dejun si evenimentelor mari
  • Restaurant Panoramic de 140 locuri situat la etajul 13 al hotelului, unicul loc din Iasi ce ofera o minunata priveliste la 360 grade a orasului. Va veti bucura de savoarea bucatelor preparate de echipa de maestri bucatari castigatoare a numeroase concursuri nationale si internationale de gatit. Si asta nu e totul, atmosfera este desavarsita de programul artistic oferit in fiecare seara.

Live Webcam

Pentru o viziune de ansamblu, Hotelul Unirea Iasi va pune la dispozitie o sursa moderna de informare in direct. Acum puteti afla in timp real cum arata Hotelul Unirea si ce se petrece in centrul orasului Iasi, precum si aspectul vremii la orice ora din zi si din noapte. Imaginile sunt surprinse de la inaltime pentru a se ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra.

 *Conditiile tehnice permit maxim 30 vizualizari simultane.

Weddings by Unirea

  • unirea

Programul dedicat pentru nunti „Weddings by Unirea” este un serviciu personalizat al Unirea Hotel & Spa. Transformand fiecare eveniment intr-o celebrare a fumusetii, elegantei si perfectiunii,” Weddings by Unirea „isi propune sa ofere o nunta de neuitat.
Veti beneficia de colaborarea si implicarea unei echipe de un inalt profesionalism si dedicate evenimentului dvstra. Asiguram o transparenta totala in ce priveste ofertarea, costurile, iar preturile stabilite initial raman fixe fara taxe suplimentare. Magia nuntilor organizate la Unirea Hotel & Spa se poate desfasura in oricare dintre cele patru sali diferite, ce ofera un spatiu generos de pana la 250 de locuri.